Event Calendar

Dear music lovers, please find below the next live music performances at Chez Antoine Piano Bar, and the artists that have already performed here !

They have been at Chez Antoine – Piano Bar !

Duo Cassiopeia : Marianne Thomsen Clement & Henning Fredriksson

Dansk-svenske Duo Cassiopeia består af cellist Carl Henning Fredriksson og fløjtenist Marianne Thomsen Clement og har været aktiv siden foråret 2019, hvor de havde deres debut i Malmø Live Koncerthus. De har siden da været på turné til Paris, hvor de i samarbejde med den Paris-baserede pianist Maria Bundgård har givet koncerter ved Cercle Suédois og Fondation Danoise.

I sommeren 2019 udviklede Duo Cassiopeia et nyt koncertkoncept – Den Danske Sangskat – hvor de arrangerede kendte og elskede perler fra den danske sangskat for tværfløjte og cello og spillede koncerter på danske plejehjem og herberger til stor glæde for nogle af de danskere, der havde været hårdest ramt af nedlukning og isolation under coronapandemien.

Duo Cassiopeia har siden 2020 været en del af Skånska Operans kammerorkester og spillet repertoire fra blandt andre Don Giovanni, Carmen, La Bohème og Tryllefløjten.

Duo Cassiopeia vil på fredag byde på det bedste af deres repertoire fra Den Danske Sangskat sammen med perler fra det klassiske repertoire!

Spanish, French and Danish variety singer and pianist : Claude Chichon

Claude Chichon spiller og synger franske, spanske og danske sange bla andet…Yves Montand, Michel Jonas  Brel, Barbara,  Eydie Gormé , Luis Miguel, Carlos Gardel, Nat King Cole, Kaj Norman, Otto Brandenburg og mange andre.

Da jeg som ung boede i Paris, oplevede jeg tit den fantastiske stemning på “pianobarer” i latinerkvarteret med mine venner.

På det tidspunkt spillede jeg primært klassisk klaver, og jeg havde endnu ikke erfaring med rytmisk musik. Derfor var det en helt ny verden at høre en fransk sang udfolde sig rytmisk. Det blev hurtigt et personligt mål selv at kunne optræde med sange fra dette, for mig, nye rytmiske musikunivers.

Min yndlingspianist i St Germain- kvarteret optrådte hver weekend med franske sange, hvor jeg drømte om selv at kunne gøre ham kunsten efter. 34 år senere er min drøm blevet til virkelighed.  

Opera Arias Duo : Stine Elbæk & Jakob Alsgaard Bahr

Stine Elbæk er en alsidig sanger, som har udfoldet sig både som operasanger, performancekunstner, iværksætter og ihærdig sangpædagog. Hun er uddannet i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i 2011 og har siden dels lavet egne forestillinger med pianist Jakob Bahr, og dels været medstifter af Opera på Grænsen i Sønderjylland, hvor opera har indgået i små og store sammenhænge på uventede steder. I dag laver hun solokoncerter med Jakob ved tangenterne sideløbende med arbejdet som sanglærer i Kolding Musikskole og sin hobby som folkemusikviolinist.


Jakob Alsgaard Bahr har studeret hos professor Anne Øland på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra han debuterede fra solistklassen i november 2012. Jakob har vundet flere priser og legater; f.eks. blev Jakob i juni 2013 2. prisvinder i den 10. Nordiske Pianistkonkurrence i Nyborg. Jakob er nu underviser og akkompagnatør ved Det Jyske Musikkonservatorium. Som komponist har Jakob skrevet musik til flere projekter med Stine Elbæk. Her kan nævnes musik til ”RITE#2” – en forestilling med sopran og klarinettrio om Tollundmanden med tekster af nobelprismodtageren Seamus Heaney opført på Entréscenen i Aarhus 2011 og Den Fynske Opera 2012; og værket ”Elisabeth-sange” for sopran og klaver, som indgik i forestillingen “Frille og Dronning” – opført i Aarhus og Aalborg 2007.

Brazilian Bossa Nova Artists : Las Sambananas and co

Join them !

Musicians, professional or advanced student, please fill the form below to book a date and a time slot ! The Piano bar will be glad to welcome you and listen to your performance ! A piano Yamaha G2 is at your disposal !